Φωτεινές Επιγραφές

Κατασκευές οι οποίες αποτελούνται από μεταλλικά πλαίσια, τα οποία φιλοξενούν την ηλεκτρολογική εγκατάσταση έχοντας μία όψη ανοιχτή για την τοποθέτηση του λογότυπου της κάθε εταιρίας. Οι φωτεινές επιγραφές (ταμπέλες) έχουν διάφορες κατηγορίες. Χωρίζονται σε μονής ή διπλής  όψης και κατασκευάζονται σε όλα τα γεωμετρικά σχήματα όπως παραλληλόγραμμες, οβάλ, τρίγωνες κ.τ.λ. Δεν έχουν περιορισμό σε διαστάσεις αφού προσαρμόζονται σε κάθε επαγγελματικό χώρο. Για τον φωτισμό τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλες οι σύγχρονες μέθοδοι όπως led tubes – led panels – led modules αλλά και οι πιο παραδοσιακές όπως Τ8 φθορισμού (όλα πιστοποιημένα και με ένδειξη CE). Για την όψη των επιγραφών δηλαδή το σημείο εφαρμογής του λογότυπου και της φιλοτέχνησης χρησιμοποιούνται φωτοδιαπερατά υλικά όπως Plexiglass ή μουσαμάς αλλά και πολλά ακόμα τα οποία βοηθούν στην δημιουργία του τελικού αποτελέσματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις φωτεινές επιγραφές, επισκεφτείτε το κατάστημά μας στη Θεσσαλονίκη, Αγίου Δημητρίου 24 και ζητήστε δείγματα και οικονομική προσφορά, προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Φωτεινές Επιγραφές 19 Οκτωβρίου 2016

IRIS Επιγραφές-Εκτυπώσεις

Ειδικευόμαστε στις επιγραφές και τις ψηφιακές εκτυπώσεις για καταστήματα και επιχειρήσεις. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε λύσεις στα μέτρα σας, ανάλογα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του χώρου σας.

Social Media

Επικοινωνία

Διεύθυνση Αγίου Δημητρίου 24
T.K. 546 30, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο 2310 542267
Fax 2310 513545